ATTENTION

from now on, ashikin has move to the all new blog--> www.ashikinabdullah.com

Thursday, October 30, 2008

Bila Kin MALAS belajar

Exam dah nak dekat. 13november ni jer. Tapi kin langsung tak baca buku, maksud kin baca laptop, sebab semua note ada dlm laptop. sejak kin ada laptop ni, tak pernah beli buku. Semua main downlod e-book jer. Kecuali masa Thesis jer, beli buku rm170.00 kat MPH O-U, sebab buku tu mahal kin cuba sebaik mungkin and at last lulus.ahah


Oh ya. exam nak dekat, yup, kin tetap dengan aktiviti blogging, jogging, photoshoping, cooking, sleeping, semua aktiviti best kin buat kecuali studying. 

Cerita pasal membaca lak, Baru-baru ni member kin ajak gi kedai buku paling murah kat kL. Tempatnya kat Amcorp Mall. wah memang murah. novel2 omputih terbaru jual sekitar rm17 ke rm20++ jer. Ada lak sale rm5 untuk buku lama-lama. Paling kin suka, bila banyak novel tentang romance. Wah semua best. Taktau nak pilih yang mana. At last kin pilih novel "Be Careful What You Wish For" by Alexandra Potter.  Rm17 ~kin memang kedekut skit bab nak beli buku. nak buku best tapi murah. Sejak dari aritu, kin setiap ari baca buku tu, tak kira tempat, tapi kin pastikan kin hanya baca sehari 3-5 page jer. cukup la. lambat abes lambat beli buku baru.hehehehe
Mungkin pas abes baca novel romantik tu, baru kin baca note nak exam tu kot.hahaha

2 Comentários:

Kamsiah said...

ai cik kin..study last minit yea...ohoho..amalkan selalu..bagus tu..!!:)

anilazza.blogspot.com said...

hi kin...lain pdg lain belalang ooo...bergantung pd pick up otak msing2..ada org wat keje last minit hsilnye umph..ada org sebaliknya.so..tepuk dada hnya hati.do the best....

from ARAU to the WORLD © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO